Resetează parola

Întrebări frecvente

Tot ce trebuie să știi e aici

Cât durează procesul de închiriere? Ce metode de plată sunt acceptate? În ce condiții pot să anulez o rezervare? Și altele.

De ce platforma noastră este alegerea perfectă pentru vacanțele tale

Întrebările frecvente ale clienților

Pot să închiriez ușor o rulotă sau un camper?

Da, după procesul de înregistrare, rămâne doar să alegi perioada, rulota sau camper-ul dorit și să faci rezervarea. În scurt timp, proprietarul o va aproba și vei putea să efectuezi plata.

Ce metode de plată sunt acceptate?

Plata se face online, prin cardurile bancare acceptate de către banca emitentă. Vei primi un email de confirmare, împreună cu factura aferentă

În ce condiții pot să anulez o rezervare?

Dacă apar evenimente neașteptate, și vrei să anulezi o rezervare, poți face asta astfel:

  • cu până la 30 zile înainte de momentul închirierii, primești banii înapoi integral

  • cu până la 15 zile înainte de momentul închirierii, primești înapoi 70% din suma plătită

  • cu până la 7 zile înainte de momentul închirierii, primești înapoi 30% din suma plătită

Trebuie să plătesc o Garanție pentru închiriere?

Da, proprietarul trebuie să aibă certitudinea că vei returna camperul sau rulota în condiții bune. Așadar, acesta va stabili prețul pentru Garanție. Vei plăti cash în momentul închirierii, iar dacă totul e în regulă la sosire, primești banii înapoi integral. În caz contrar, proprietarul are dreptul de a opri contravaloarea eventualelor daune apărute.

Pot să conduc o autorulotă cu permis categoria B?

Da, poți conduce un Camper sau un Van cu permis categoria B dacă acestea nu  depășesc 3,5 tone. În caz contrar, e nevoie de o categorie suplimentară. De asemenea, o rulotă se poate tracta cu categoria B dacă masa maximă autorizată autoturism + rulotă nu depășește 3,5 tone. Dacă această greutate este depășită, există categoria următoare B96, ce permite o masă maximă autorizată până la limita de 4,25 tone.

Întrebările frecvente ale proprietarilor

Am un Camper pe care vreau să îl împart cu alții, și să câștig bani. Cum procedez?

Simplu! Te înregistrezi pe platformă, adaugi anunțul cu toate detaliile, stabilești prețul și condițiile de închiriere. Aștepți validarea contului, apoi ești gata să primești și să aprobi comenzile. Pregătești camperul sau rulota pentru închiriere și primești banii în contul creat la înregistrarea pe site.

Ce fel de Vehicule Recreaționale pot lista?

Fie că ai un Camper, un Van, sau o Rulotă – o poți lista pe platforma ”Vacanțe pe Roți”. Dacă ai mai multe, cu atât mai bine! Indiferent de anul de fabricație sau de dotări, cu siguranță există un client pentru fiecare. E important însă ca descrierea și oferta să reflecte realitatea. Să fie totul transparent, și toată lumea mulțumită… 

Cât costă să listez anunțurile pe website?

Nu te costă nimic să adaugi anunțurile pe site! E gratuit, indiferent de câte dorești să listezi. Pentru tot ce îți pune la dispoziție platforma ”Vacanțe pe Roți”, plătești doar un mic comision, la închiriere. Aici îți spunem un secret: comisionul e probabil cel mai mic de acest gen, de pe piață. 

Pot să solicit o Garanție pentru perioada închirierii? Cum se plătește?

Sigur! E chiar recomandat să soliciți plata unei garanții care să acopere anumite daune ce pot apărea la închiriere. Tu stabilești suma, și încasezi banii în momentul închirierii. Dacă totul e în regulă la sosire, îi returnezi integral. În caz contrar, ai dreptul să oprești contravaloarea nedoritelor daune.

Ce se întâmplă dacă un client anulează o rezervare?

Clientul are dreptul de a anula o rezervare, în următoarele condiții:

  • cu până la 30 zile înainte de momentul închirierii, primește banii înapoi integral
  • cu până la 15 zile înainte de momentul închirierii, primește înapoi 70% din suma plătită. Restul de 30% revin proprietarului, mai puțin comisionul ”Vacanțe pe Roți”
  • cu până la 7 zile înainte de momentul închirierii, primește înapoi 30% din suma plătită. Restul de 70% revin proprietarului, mai puțin comisionul ”Vacanțe pe Roți”

Cum pot să țin legătura cu clienții?

E foarte simple să discuți cu persoanele interesate să închirieze – direct prin mesaje, în contul tău. În plus, vei fi notificat și pe e-mail atunci când primești mesaje noi.